Kartingin aluemestaruuskisat: kuinka Eepistä tuli Cadet-luokan aluemestari!


Eemil-Eepi osallistui kartingin aluemestaruuskisoihin OuluZonessa omassa Cadet-luokassaan ja kuinkas sitten kävikään? Lue lisää alta!

Kartingin aluemestaruuskilpailuja on käyty eri alueilla syyskuun aikana. Alueen 1 eli pohjoisen Suomen aluemestaruuskilpailut ajettiin 9.9.2018 OuluZonessa ja Eemil-Eepi oli mukana ajamassa Cadet-luokassa.

Kisaviikonloppu oli tosi jännittävä. Lauantaina ajettiin aika-ajot, joissa Eepi sai hienosti toiseksi parhaimman ajan. Ensimmäiseen alkuerään hän pääsi siis lähtemään toiselta lähtöpaikalta.

Eepi piti hienosti toisen paikkansa, vaikka alkupään porukka pysyi kasassa ja yrittivät ohitella toisiaan. Toiseen alkuerään Eepi pääsi siis myös lähtemään toiselta lähtöpaikalta.

Toisen alkuerän Eepi pääsi aloittamaan toisesta lähtöpaikasta. Reni-iskä eli valmentaja ja varikkomies (kuten Eepi sanoo) juttelemassa Eepin kanssa ennen kisan alkua.

Jännittävä ohitus ja finaali

Toisessa alkuerässä Eepi piti muutaman kierroksen ajan toisen sijansa eli ei päästänyt takana tulevia ohi, eikä toisaalta päässyt ensimmäisenä ajavan ohi. Kunnes yhtäkkiä aukeni paikka ja Eepi ohitti ensimmäisen kuskin radan viimeisessä mutkassa!

Roosa hurrasi ja taputti Eepille ja yritti huutaa kannustuksia – vaikka eihän isoveli tietenkään niitä karting-autoonsa kuullut! Siitä viis – Roosalla oli hauskaa!

Hienon ohituksen jälkeen Eepi paransi vauhtiaan ja takana tuleva kolmikko, joka kisaili keskenään seuraavista paikoista, alkoi jäädä taakse. Välimatka kasvoi ruutulippuun asti ja Eepi voitti toisen alkuerän!

Välillä pitää tankata sekä karting-autoa että kuskia! Pizza maistuu ruokatauolla sekä Eepille, Roosalle että Renille.

Jännittävään finaalin Eepi siis pääsi lähtemään ensimmäiseltä lähtöpaikalta! Takana tuleva yritti aktiivisesti päästä ohitse ja monta jännittävää hetkeä elettiin, kun ohitus jo näytti todelta. Mutta hyvin Eepi piti pintansa, eikä päästänyt ketään ohitse.

Niinpä Eepi voitti hienosti Cadet-luokan aluemestaruuden! Hieno suoritus, Eepi! ??

Tässä video kartingin aluemestaruuskisojen jännittävistä hetkistä:

Kisan jälkeen pidettiin voitonjuhlat kotona. Sekä Eepi että Roosa saivat hienot lasten sihijuomat ja herkkua.

Voitokkaan karting-kisan jälkeen juhlasihijuoma ja herkku maittaa sekä aluemestarille että pikkusiskolle!

Ja nyt jännitetään viikonlopun kartingin aluemestareiden kisoja, jotka järjestetään Vaasassa 22.-23.9. Tiedossa on jälleen jännittäviä hetkiä!

? Onnea alueen 1 aluemestarille ja ?
? ? lykkyä pyttyyn mestareiden kisaan, Eepi! ? ?
Pohjoisen Suomen kartingin Cadet-luokan aluemestari vuosimallia 2018: Eemil-Eepi Mäki-Uuro. Hyvä Eepi, hienosti ajettu! ?

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *