Leluja 80-luvun joulukalenterista


vanha joulukalenteri sisältöä
Pienen pieniä leluja 1980-luvun joulukalenterista.

Kuka muistaa vielä 1980-luvulla olleet lelujoulukalenterit, joista ilmaantui muovisia, yksivärisiä eläimiä ja muita hahmoja? Löysin kaapin perukoilta rasian, jossa oli kaikenmaailman helmien ja muun sälän lisäksi näitä hahmoja.

Pienen penkomisen jälkeen hahmoja löytyi yllättävän paljon! Taitaa tuossa varmaan kolmen joulukalenterin verran olla? Jokaisesta luukustahan tuli aina yksi pienen pieni hahmo.  

(Heille, jotka eivät ole näitä nähneet: yksittäinen hahmo on 2-2,5 senttiä pitkä ja moni todella ohut eli eivät ole koolla pilattuja!)

Voi niitä aikoja! Oli ihana saada kalenterista jotain muuta kuin pelkkiä kuvia, vaikka onhan nämä vähän köpösiä verrattuna nykyajan lelukalentereihin. Ihan kauniita kylläkin ja viettivät aikaansa aarteideni joukossa. Joskus taisivat päästä sisustuselementeiksi barbien taloon jne.

joulukalenterin lelut 1980-luku
Pienen pieniä leluja vanhasta joulukalenterista.

Mietin vain, mitähän nykyajan lapset sanoisivat tällaisista joulukalenteriyllätyksistä?? Nykyään joulukalenterissa voi olla melkein mitä tahansa muovailuvahasta legoihin ja kynistä pikkukirjoihin. Onpa aikuisillekin omat kalenterinsa kaljoineen! Koska keksitään aikuisille viinikalenteri? Sehän olisi terveellistäkin! ?


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *