Jääkaapin ovi jouluiseksi magneeteilla


jääkaapin ovi jouluinen joulutaulu
Erilaisista magneeteista saa tehtyä joulutaulun jääkaapin oveen.

Joulu on aina ollut minulle tärkeää aikaa ja siihen valmistautuminen aloitetaan varhain. Ajattelin jakaa lähestyvän joulun kunniaksi jatkossa pieniä jouluisia ideoita blogissani.

Magneettikirjaimista ja erilaisista joulumagneeteista saa hauskan jouluisen taulun. Kirjoita jotain jouluista – tässä esimerkiksi lukee ”Hyvää joulun odotusta!” – ja koristele ympärystä jouluisilla magneeteilla kuten tontuilla, lumiukoilla, joulupukeilla, jouluisilla kulkuneuvoilla jne. Ylimääräiset kirjaimet voi koota ympärille sikin sokin, jolloin niistä tulee hauskat kehykset taululle.

Meidän jääkaapin ovessa taulu piti koota lähinnä jääkaapin oven yläosaan, mahdollisimman korkealle, koska 2-vuotias Roosa-Ilona kävisi muuten saman tien hämmentämässä magneetit uuteen uskoon… Siksi oven alaosassa ei ole magneetteja. Toki hän pääsee kiipeämään tuolille, mutta jospa tämä taulu saisi edes hetken olla kunnossa!

Magneettikirjaimia ja jouluisia magneetteja olemme hankkineet sekä kaupoista että kirppareilta. Ylimmät tonttumagneetit Eemil-Eepi on tehnyt pyöreistä oksan paloista, joihin on liimattu pumpulia parraksi ja punainen huopakolmio tonttumyssyksi. Kasvojen yksityiskohdat on maalattu. Oksanpalan takapuolelle on liimattu pyöreä magneetti.

Jouluiset magneetit sekä kirjainmagneetit käyvän myös hyvin itse täytettävään lasten joulukalenteriin. Ainakin meidän lapset olivat onnellisia viime vuonna löytäessään kalenteriluukuista joulumagneetteja!

Hyvää joulun odotusta kaikille! Seurailkaahan blogista jouluideoita 🙂

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *