Blogi muutti – tervetuloa uuteen sivustoon!


lapsi matkalaukun kanssa
Tervetuloa Koikkelasta kajahtaa! -blogin uusille sivuille! (Kuvassa Eemil-Eepi kolmevuotiaana.)

Tervetuloa Koikkelasta kajahtaa! -blogin uusille sivuille! ? Näitä olen väsännyt kesästä lähtien ja nyt vihdoin sain sivun ulkoasun ja toiminnan siihen kuntoon, että uskaltauduin julkaisemaan sivuston.

Toivottavasti pidätte uudesta ulkoasusta? Ulkonäöllisesti tavoitteena oli tuoda esille blogin slogania: Värikästä ja vauhdikasta perhe-elämää joen rannalla!

Käytön kannalta tavoitteena oli helppokäyttöisyys, jotta te, rakkaat lukijat, löytäisitte ideoita ja tarinoita helposti. Ylälaidan valikossa on jaoteltuna blogijulkaisuja erilaisiin kategorioihin. Toivottavasti jaottelu on looginen ja auttaa teitä lukijoita.

lapsi rannalla
Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleiksi peremmälle! (Kuvassa Eemil-Eepi 1,5 vuotta.)

Palautetta toivotaan – mokien raportoinnista palkinto!

Kaikenlainen palaute uusista sivuista on enemmän kuin tervetullutta! Voit kertoa kommenteissa alla kaikki risut ja ruusut.

Olen käynyt läpi kaikki vanhat blogitekstit, muokannut kuvia ja vaihtanut linkkejä, mutta koska tekstejä on paljon, aina voi jotain jäädä huomaamatta. Eli jos löytyy jotain virheitä tai muuta huomautettavaa, olisin erittäin kiitollinen tiedosta. Mokien löytämisestä lupaan jonkin pienen palkinnon.

Blogin siirto Bloggerista omille sivuille oli iso urakka – paljon isompi kuin uskalsin pelätäkään. Mutta nyt se on onneksi saatu toivottavasti aika hyvälle mallille. ?

Vanhat webbiosoitteet ja RSS-syötteet pitäisi ohjautua automaattisesti näille uusille sivuille ja suoraan samaiseen artikkeliin.

(Tiedossa on tosin kaksi ongelmaa, joita selvittelen. Neljä uusinta artikkelia aukeavat vanhasta Blogger-linkistä uudelle pääsivulle, eikä suinkaan samaan artikkeliin. Toisekseen, Seuraa-nappulat jostain syystä pienenevät näkymättömiin mobiilisivulla. Jos jollakulla on tietoja, miten nuo korjaukset saisi tehtyä, otan erittäin kiitollisena avun vastaan. ?)

Toivottavasti viihdyt blogin parissa nyt entistä paremmin! Ainakin itsellä on päällimmäisenä tunteena jännityksen sekainen onnellisuus ja innokkuus.

? Hauskoja hetkiä blogini parissa ja mukavaa alkavaa viikkoa! ?

naurava vauva
Mukavia blogihetkiä ja hauskaa pian alkavaa viikkoa! (Kuvassa Roosa-Ilona pienenä.)

Follow my blog with Bloglovin


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *