Tubeconissa lapsen kanssa – jännitystä, hauskuutta, tapaamisia ja kommelluksia!


Tubeconissa oli monenlaista kivaa sekä lapsille että aikuisille.

Millaista on olla Tubeconissa lapsen kanssa? Siitä ajattelin kertoa tällä kertaa, sillä olimme 9-vuotiaan Eepin kanssa tapahtumassa viime viikonloppuna.

Tubecon – kuinka moni tietää kyseisen tapahtuman? Jos lapsilta ja nuorilta kysytään, varmasti kaikki ovat ainakin kuulleet tapahtumasta ja moni varmasti siitä haaveileekin. Tubecon on ollut 9-vuotiaan Eemil-Eepin haaveissa jonkin aikaa ja nyt päätimme lähteä yhdessä tapahtumaan. Ja olihan poika onnellinen!

Tässä teille tarinaa, kuvia ja videomateriaalia Tubecon 2019 -tapahtumasta, olkaa hyvät! ?

Ihan postauksen lopusta löytyy tulevaa ajatellen vinkkejä Tubeconiin osallistuville – etenkin muille, jotka ovat Tubeconissa lapsen kanssa. (Paikalla oli muuten paitsi lapsia vanhempiensa kanssa, myös varmasti isovanhemman kanssa. Hienoa!)

Tässä heti alkuun videokooste Tubeconista eli Tubeconin hauskimpia hetkiä, olkaa hyvät:

Lapset YouTuben pauloissa

Meillä lapset (Roosa 4v ja Eepi 9v) katsovat YouTubea enemmän kuin muita ohjelmia (sarjoja, elokuvia). Vaikka luvattuina katsomishetkinä/ruutuaikoina olisi tarjolla monenlaisia DVD-ohjelmia ja muuta kivaa tai elokuvailtana yhteisiä leffahetkiä, YouTube vetää puoleensa.

Tubecon hahmoja
Tubecon muodostaa ihan oman maailmansa, jossa pääsee irrottautumaan arkipäivästä. Samoin taitaa tehdä myös YouTube itse.

Etenkin 9-vuotias Eemil-Eepi seuraa monia suomalaisia tubettajia. Hänen lempitubettajiaan ovat tällä hetkellä:

 • Roni Back: 25-vuotias nuorimies, joka tekee videoita esimerkiksi ajankohtaisista asioista (uutisvideot), haastevideoita ja pelivideoita,
 • Deata: 24-vuotias räppäri-tubettaja, joka tekee monenlaisia videoita (videoita kaikesta, kuten hän itse ilmaisee),
 • Miklu:  parikymppinen tubettaja (Ronin veli), joka tekee mm. vlogi-, ajankohtais- ja reaktiovideoita,
 • Tixtuu: 14-vuotias jyväskyläläinen poika, joka tekee vlogi-, peli- ja haaste-aiheisia videoita.

Tuttuja ja katsottuja ovat monet muutkin, mm. MiskaMH, Lakko, ZoneVD ja Roponen. Löytyypä Eepiltä itseltäänkin YouTube-kanava (käykäähän tsekkaamassa ja tilaamassa!).

lapsen kanssa Tubeconissa
Eepi pääsi yhteiskuvaan tubettajien Mauton ja Nova kanssa ja sai heiltä nimmarit uuteen Tubecon-lippikseen.

4-vuotias Roosa katsoo paitsi Roni Backin videoita, myös paljon ulkomaalaisia, (osittain) lasten tekemiä ohjelmia sekä lasten englannin kielen opetusvideoita (siis sellaisia yksinkertaisia lapsille suunnattuja videoita, joissa esimerkiksi opetetaan numerot ja laskemaan yhdestä kymmeneen tmv). Näistä hän on oppinut ainakin englannin kieltä. Lisäksi tulee mukavia kielikylpyjä – hän katsoo esimerkiksi venäjän ja korean kielisiä lasten juttuja. Aika hienoa minun mielestä!

Olen antanut lasten itse etsiä YouTubesta ohjelmia, mutta toki seurannut vierestä, millaisia ohjelmia he valitsevat. Esimerkiksi Roni Back on hyvä esimerkki vastuullisesta tubettajasta: hän tekee laadukkaita, mielenkiintoisia ja hauskoja videoita. (Ja ilman kiroilua.)

Mutta itse asiaan eli Tubeconiin…

Tubecon – täältä tullaan! Kommelluksia jo lentokentällä…

lapsen kanssa Tubeconissa
Matka Tubeconiin alkaa! Oulunsalon lentokentällä perjantaina aamuvarhain.

Tubecon alkoi jo perjantaina 16.8. klo 14. Täältä pohjoisesta menee kaikilla kulkuneuvoilla sen verran aikaa, että Eepi joutui olemaan koulusta pois tuon päivän. Onneksi hänellä on perjantaina lyhyt koulupäivä – vain kolme tuntia. Eikä tällaisia viikolla olevia tapahtumia tosiaankaan usein ole. (Sinällään harmillista, että Tubecon alkaa jo perjantaina iltapäivällä, koska meille pitkänmatkalaisille osallistuminen on vaikeaa ja aiheuttaa ylimääräisiä kommervenkkejä.)

Jottei matkasta tullut liian helppoa, pakkaamiset hoidimme tietenkin edellisenä iltana ja yönä. Itse pääsin pikkutunneilla nukkumaan ja kello herätti jo viideltä aamulla… Muutaman hassun tunnin yöunen jäljiltä olo oli mitä pirtein. ?

Kello 7.30 maissa olimme jo Oulunsalon lentokentällä – päätimme mennä Helsinkiin lentokoneella varhain, jotta on häsläys- ja myöhästelyvara. (Puoli Suomea olisi surkea matkata jo tapahtumasta myöhästyneenä.) Todella pirteänä (lue: nuutuneena, aivosumussa) tein lähtöselvitystä kentän automaatilla. Systeemi varasi meille aluksi paikat riviltä 4, mutta halusimme päästä keskelle konetta, joten vaihdoin paikat (olisiko ollut riville 15). (Tai niin luulin…)

Tubeconiin matkalla
Aamupalaksi suklaata… Voi kait sen aamun näinkin joskus aloittaa? ??

Turvatarkastuksen ohitettuamme istuimme ja Eepi söi aamupalaksi suklaata. ? Lopulta kuulutettiin, että koneeseen saa nousta. Kun piti valita, meneekö sisään koneen etu- vai takapäästä, jäin ihmettelemään lippuja. Olin varannut paikat keskeltä konetta, joten miksi ihmeessä lipussa on vain paikan numero 4A? ?

Kun seisoskelimme ihmettelemässä, viereen tuli henkilökuntaa kyselemaan ongelmasta. Kummastelin, miltä riviltä liput ovat. Mies (ilmeisen huvittuneena) ohjasi meidät menemään sisään etupäästä. Tässä vaiheessa heräsin ja minulle valkeni: jostain kumman syystä vaihto ei onnistunutkaan, vaan liput olivat yhä vielä ne riviltä 4! Niissähän selkeästi luki paikan kohdalla 4A ja 4B. Dou…? Enää en ihmetellyt, miksi tämä mies oli niin huvittunut… ??

Matka alkoi siis tosi hyvin… Mutta pääsimme lentokoneeseen ja Helsinki-Vantaan lentokentällä löysimme linja-autollekin. Saavuimme ilman uusia kommelluksia Pasilaan ja Messukeskukseen. Kello tosin oli tässä vaiheessa vasta jotain 10-11 väliltä, joten aikaa oli. Lounaan aika siis – kävelimme läheiseen Hesburgeriin rehaten lentolaukkua ja muita kapsäkkejä (lue: minä raahasin).

Ai, tämäkö onkin takaovi?

Helsingin Messukeskus
Messuskeskus löytyi! (Tosin myöhemmin aloimme ihmetellä, että mistähän tuonne sisään pääsee? Linja-autolta kävellessä kun saavuimme takapuolella. Niin lähellä, mutta niin kaukana…)

Kello 12 jälkeen olimme jo takaisin Messukeskuksen luona ihmettelemässä, mitäs sitten. Meillä meni hetki löytää Messukeskukseen minkäänlainen ovi: kävelytieltä näimme Messukeskuksen hehtaarin kokoisen nimen, mutta rakennus oli aidattu ja näimme vain takaovia – eikä minkäänlaisia opastuksia tietenkään näkynyt!

Kiertelimme ja lopulta löysimme jonkinlaisen oven, jolla oli keltaliivipukuinen mies. Hän kertoi, että sisälle pääsee siitä ovesta klo 13. Huoahdimme helpotuksesta ja istuuduimme odottamaan.

Yhteiskuva MiskaMH:n kanssa

Pian huomasin ihmeen tutun näköisen nuoren miehen kävelevän ovea kohti. Nyin Eepiä hihasta: ”Kato, eikö tuo nyt oo joku tuttu?!?” Eepi tunnisti heti kyseisen miehen olevan MiskaMH, joten hän rohkeasti käveli miehen luo. Niinpä Eepi sai päivän ensimmäisen yhteiskuvan ja nimmarin! ? Kyllä oli kuulkaa Eepi onnellinen näin hyvästä startista jännittävälle päivälle!

Tubettajat Tubeconissa
Tubeconin ensimmäinen riemunhetki: yhteiskuva MiskaMH:n kanssa!

Vajaa tunti vierähti nopeasti. Ovelle kokoontui porukkaa ja klo 13 maissa he alkoivat valua sisälle. Eepin kanssa menimme jonon jatkoksi ihmetellen, miksi kummassa muut näyttivät henkilötodistusta ovimiehelle. Ihmettelimme tätä samaiselta mieheltä, jolta kyselimme aiemmin sisäänpääsystä ja hän kyseli, olemmeko kenties tubettajia.

Pian selvisi, että tämä ovi olikin takaovi ja tarkoitettu vain esiintyjille. ? Saimme ohjeet mennä ulkoportaat ylös ja oikealle, josta löytyisi oikea etuovi. (Ilmeisesti mies ei aiemmin ollut ymmärtänyt, vaikka olimmekin kertoneet olevamme lipullisia, maksavia asiakkaita.)

Oikea ovi vihdoin!

Messukeskus Helsinki Tubecon 2019
Tubeconiin oli kunnon jonot jo perjantaina. Tässä näkyy vain alkupäätä – lauantaina jono oli liekö sadan metrin mittainen jatkuen koko messupihan ja pitkälle katua pitkin!

Oikea ovi lopulta löytyi – ja olihan se tyystin eri näköinen kuin takaovi! Jonoakin siellä oli jo jonkin verran eli menimme jonon jatkoksi kohtaan, jossa luki ”lippujen vaihto rakenneisiin”. Kello oli ehkä 13.15 tässä vaiheessa ja ovet aukesivat tasan klo 14. Jälleen odotusta, odotusta…

Jossain vaiheessa huomasin katsoa taakseni ja meidän perään olikin ehtinyt kertyä pitkä jono ulottuen koko messupihan läpi tielle asti! Kannatti siis tulla ajoissa paikalle.

Järjestäjät hienosti vaihtoivat liput rannekkeisiin jo siinä jonossa odotellessamme. Niinpä jono liikkui mukavaa vauhtia siinä vaiheessa, kun ovet lopulta aukesivat. Turvatarkastuksen kautta sisälle, laukut ja takit narikkaan ja ei ku sisään vaan!

Tubeconissa lapsen kanssa
Astuessa Tubeconiin portaita pitkin laskeutui ihan eri maailmaan!

Olihan jännittävä astua alas portaita aivan erilaiseen maailmaan! Sisällä oli hämärää, neonvalot valaisivat joka puolella, kuului ihmismassojen ääniä sekä kauempaa kovaäänistä musiikkia.

Nestori Norppa ja lippiksiä

Alueella oli erilaisia pisteitä, joissa sai piipahtaa. Palokunta oli paikalla esittelemässä paloautoa ja armeija esittelemässä tankkia. Suomen luonnonsuojeluliitolla oli piste, jossa sai tavata Nestori Norpan ja ostaa tuotteita. Ihana norppapehmolelu katseli minua niin kaihoisasti silmiin, että Roosa sai sen tuliaisena. ? Siitä lähtien norppa on ollut Roosan mukana – kolmen pupun lisäksi. ?

Suomen luonnonsuojeluliiton norppa
Eepi pääsi halaamaan Suomen luonnonsuojeluliiton Nestori Norppaa.

Monia yrityksiä oli myymässä tuotteitaan ja jakamassa maistiaisia. Eepin suokkareita olivat Tubeconin oma piste, josta hän osti lippiksen, sekä kekin myyntipiste, josta Eepi osti (yllätys yllätys) lippiksen! Kuten kuvista näkyy, minä pidin kek-lippistä lauantaipäivän, kun eihän sitä kallisarvoista hattua voinut reppuun tai muovipussiin sulloa. ? Eepi puolestaan sai kerättyä nimmareita uuteen Tubecon-lippikseensä. ?

Tubettaja HurHur
Eepi huomasi tubettaja HurHurin kek-myyntipisteellä ja sai häneltä nimmarin ja pääsi yhteiskuvaan. Onnenhetki! (Huomaa uusi Tubecon-lippis.)

Ankka-puistossa oli erilaisia Ankka-patsaita, sai löhötä säkkituoleilla tai matoilla (ei tosin löhöilty) Aku Ankkoja lukien, pääsi kokeilemaan rahoissa uintia ja pyörittämään epäonnenpyörää. Taisipa siellä saada ilmaiseksi pehmistäkin, mutta kun ei heti alussa menty, kun oli vähän ihmisiä, ei enää myöhemmin jaksettu jonottaa.

Ankka-shown improvisointia ja konsertti

Herbalisti
Ankkashowssa tubettajakolmikko improvisoi Aku Ankka -sarjakuvaskriptin. Tässä Herbalisti näyttää taitojaan Aku Ankkana. Ja hauskaa oli meillä kaikilla! ?

Pitkin päivää oli erilaisia tapahtumia eri lavoilla. Perjantaipäivän hauskimmat ohjelmat olivat Ankka-show, jonka pitivät tubettajat Herbalisti, Jennysvoices ja ZoneVD, ja illan Tubecon <3 luonto -konsertti, jossa oli paljon eri artisteja.

Ankka-shown hauskin anti oli ehdottomasti improvisoitu Aku Ankka -skripti. Tubettajakolmikolle oli jaettu roolit – Herbalisti oli Aku Ankka, ZoneVD Roope setä ja Jennysvoices Tupu, Hupu, Lupu ja eräs iso mies – ja he näkivät Aku Ankka -sarjakuvasta yhden kuvan kerrallaan ja näyttelivät skriptin tällä tavalla alusta loppuun. Tubettajilta oivallista ja hauskaa heittäytymistä, kuten videolla näkyy (pari pätkää improvisaatiosta).

Perjantai-illan konsertti oli ilmeisesti kaikkien odottama kohokohta ja esiintymislavan ympäristö täyttyi ihmismassasta jo paljon ennen konserttia. Konsertissa esiintyi kymmenen artistia, suurin osa myös tubettajia. Eepille mieluisin esiintyjä oli Deata, jonka musiikkia hän tykittää kotonakin – tuttuja ovat meille muillekin mm. Apinaemoji, Pureva koira ei hauku ja Maanantai-jai-jai-jai-jai.

lapsen kanssa Tubeconissa
Yleisön suurin suosikki konsertissa tuntui olevan huutomeren perusteella Tuure Boelius (vasemmalla). Eepin suosikki on Deata (oikealla).

Suurimman huutomylvinnän aiheutti ehdottomasti Tuure Boelius. Voi sitä kiljumisen määrää! Toiseksi suosituin tuntui olevan parivaljakko Eino ja Aapeli – kymmenvuotiaat kaksoset, jotka ovat laulaneet ja tanssineet tiensä tyttöjen sydämiin. Tuntui hauskalta katsoa, kuinka pojat tekivät käsillä sydämiä ja valloittivat tyttöjen sydämet. Muistui oma lapsuus mieleen…

laulamassa Eino ja Aapeli
Tytöt kiljuivat onnesta sekaisin, kun Eino ja Aapeli lauloivat, tanssivat ja tekivät sydämiä käsillään. Hellyttävää katseltavaa.

Lauantain ihmismassaa ja Tixtuu

Lauantaina saavuimme Messukeskukseen kello 10 jälkeen aamulla. Katselimme ihmeissämme, kun aamuinen rannekkeenvaihtojono kiemurteli pitkälle jalkakäytävää pitkin ja ihmismassaa oli valtavasti, lähes liikennevaloihin asti eli ainakin sata metriä! Onneksi meillä oli jo rannekkeet, joten pääsimme vain kävelemään sisään – rannekkeellisille ei ollut enää minkäänlaista jonoa.

Tällä kertaa väkeä oli oikeasti liikkeellä valtavasti ja messukeskuksen sisäosatkin olivat tupaten täynnä populaa – rutkasti enemmän kuin perjantaina. Päiväohjelma ei vain ollut yhtä hauska kuin perjantaina, siis meidän mielestä. Aamupäivän odotetuin juttu oli Eepin mielestä ehdottomasti Tixtuun Meet&Greet – sitä odoteltiinkin pitkään.

lapsen kanssa Tubeconissa
Eepi pääsi kuin pääsikin yhteiskuvaan Tixtuun kanssa.

Tixtuuta näytti odottavan moni muukin… Tuntia ennen Tixtuun Meet&Greet-tapahtumaa ihmismassaa velloi valtoimenaan paikan lähellä. Ilmeisesti Tixtuun suosio tuli yllätyksenä järjestäjille, sillä paikka ei ollut oikein otollinen jonotukselle – järjestäjät yrittivät pitää lähialueita ihmisistä vapaina, mutta vaikeaa se oli.

Järjestäjät tekivät lopulta ihan oikean päätöksen: Tixtuu ei jakanut nimmareita, mikä olisi ottanut aikaa, vaan jonottavat lapset pääsivät liukuhihnalla yhteiskuvaan suosikkinsa kanssa. Näin mahdollisimman moni sai mahdollisuuden tavata idolinsa. Toki se, ettei saanut nimmaria, sai monet pettymään (myös Eepin), mutta pettymys lienee paljon pienempi kuin se, että olisi jäänyt Tixtuu kokonaan tapaamatta.

Kirjayllätys ja ninja challenge

luetaan junassa
Eepi sai yllätyskirjan Tubeconin kirjashowssa.

Lauantaina oli kirjashow, jonka alussa jaettiin kymmenkunta tubettajien kirjaa yleisölle. Juontaja valitsi aina yhden katsojan kerrallaan, haastatteli lyheysti ja antoi valita kirjan. Eepi oli nököttänyt pitkään ja hartaasti lavan edessä ja nyt odotus palkittiin: Eepi pääsi mukaan! Hän valitsi Tubettajan päiväkirjan, jota piti tutkailla jo junassa matkalla yöpaikkaan. Eepi oli tosi onnellinen tästä yllätyksestä.

Lauantain kohokohta oli ehdottomasti Ronin ja Miklun Ninja challenge. Roni ja Miklu ovat hauskoja, rentoja tyyppejä, joten he tekivät tästä tapahtumasta tosi nastan. Lisänä tietenkin juontaja MiskaMH, joka myös osaa hommansa. Ninjashowssa todellakin viihtyi sekä lapsi että aikuinen. ?

tubettajat Roni Back, Miklu Back, MiskaMH
Veljekset Roni ja Miklu Back sekä juontaja MiskaMH järjestivät mahtavan shown Ninja challengessa! Hauskaa piisasi!

Kaiken kaikkiaan Tubecon oli hauska, erilainen tapahtuma. Eepi oli tosi onnellinen, että pääsi tapaamaan YouTubesta tuttuja suosikkejaan ja vieläpä sai nimmareita. Itse pidin hauskoista ohjelmanumeroista. Luulenpa, että ensi vuonna mennään uudelleen. (Saa nähdä milloin Roosa sanoo haluavansa myös mukaan!)

Entä jos minulta kysytään, millaista oli Tubeconissa lapsen kanssa? Vastaisin, että tosi kivaa! Vaikkakin olin aivan puhki toisen päivän jälkeen illalla! ?

Ja voihan se olla, että ensi vuonna voisi myös Tubecon Akatemia kutsua (jossa siis tubettajat jakavat vinkkejään tubetukseen). Nyt ajattelin Eepin olevan liian nuori sinne – ei hän olisi jaksanut istua ja kuunnella neuvoja. Tällä hetkellä hänelle oli tärkeintä tapaaminen ja hauskanpito. Ja sitähän riitti!

? ? Nähdään ensi vuonna Tubeconissa! ? ?

PS: Eepin näkemyksen Tubecon-tapahtumasta löydät tässä jossain vaiheessa hänen YouTube-kanavaltaan (jahka hän ehtii videon tehdä). Käykäähän tykkäämässä ja tilaamassa!

PPS: Koikkelasta kajahtaa! -blogi löytyy myös YouTubesta (sieltä löytyvät kaikki blogin videot) eli käykäähän seuraamassa. ?

Vinkkejä Tubeconiin saapuville

Tubeconissa lapsen kanssa
Tubeconissa ollaan aamusta iltaan ja välillä odotellaan seuraavaa juttua. Maltti mukaan! (Huomatkaa uudet lippikset: Eepillä Tubecon-lippis täynnä nimmareita ja minulla Eepin kek-lippis. ?)

Valmistautuminen ennen tapahtumaa

 • Liput kannattaa ostaa reilusti ennen tapahtumaa, sillä tapahtuma on suosittu.
  • Tube Akatemian liput myytiin loppuun lie kuinka kauan ennen eli etenkin sen suhteen kannattaa varautua!
 • Joihinkin Meet&Greet-tapaamisiin arvotaan liput etukäteen.
  • Tämä selvisi meille vasta paikan päällä – emme olleet nähneet missään ohjeita tästä, emmekä vieläkään tiedä, missä näistä arvonnoista tiedotetaan ja miten arvontaan olisi pitänyt osallistua.
  • Kannattaa siis ottaa selvää samalla, kun hankkii liput, miten näihin tapaamisarvontoihin pystyy osallistumaan.
 • Tubeconissa seistään paljon (lue: koko päivä), joten kannattaa varata jalkaan mukavat kengät, joilla jaksaa seistä vaikka kaksi päivää putkeen. (Ja tarvittaessa ottaa reppuskaan pienempikokoinen lapsi, jotta hän näkee lavalle… koettiin tämä…)
  • Istuimia on vähän ja jos tapahtumasta oikeasti haluaa saada jotain irti, niille ei kannata istuutua päiväksi!
 • Ota mukaan tyhjä vesipullo (jokaiselle osallistujalle).
  • Ainakin nyt vesipiste löytyi heti sisääntulon läheltä, Infon vierestä.
  • Vesipiste oli merkitty karttaankin pisaralla (vaikka en meinannut sitä millään löytää/huomata…)
 • Tubeconissa saa ja on suositeltavaa kuvata materiaalia!
  • Ota siis matkaan kamera, videokamera, kännykkäkamera, selfiekeppi, mikrofoni jne.
  • Ja ei ku somettamaan materiaalia! ?
 • Ole ajoissa paikalla!
  • Perjantaina riittänee tuntia ennen, sillä silloin yleisöä on vähemmän. ?(Pitkänmatkalaisista varmaan uupuu suurin osa.)
  • Lauantaina kannattaa varautua RUUHKAAN jo ovella eli saavu todellakin aikaisin!

Itse tapahtumassa

 • Jos tulet paikalle matkalaukkujen kanssa suoraan juna-asemalta/lentokentältä tmv., heti aulasta löytyy narikka, johon voi jättää takin lisäksi myös laukun.
  • (Ainakin näin oli nyt. Kannattaa varmistaa Tubeconin nettisivuilta.)
 • Tubeconissa riittää väkeä poskettomasti, etenkin lauantaina.
  • Lapsen kanssa kannattaa heti alussa sopia tapaamispaikka siltä varalta, että syystä tai toisesta eksytte toisiltanne.
 • Tärkeät paikat kannattaa heti ottaa haltuun kiertämällä alue.
  • Missä on vessat, infopiste ja vesipiste?
  • Missä tapahtumapaikat, joissa haluatte käydä?
  • jne.
 • Lauantaina päivällä syöntipaikkoihin oli kymmenien metrien jonot. Kannattanee siis käydä jo aikoinaan syömässä tai sitten vasta myöhään, kun muut ovat jo ehtineet.
 • Jos ehdottomasti haluaa johonkin, kannattaa varautua siihen jo tuntia (ehkä paria?) ennen ja seurata, milloin muut aloittavat esimerkiksi jonotuksen johonkin.
  • Katso siis ohjelma läpi jo etukäteen ja pistä ylös, missä ehdottomasti pitää päästä käymään.
 • Jos haluat jossain ohjelmassa olla lavan vieressä, kannattaa sinne mennä nököttämään ajoissa. Jos on monta suosittua ohjelmaa peräkanaa, kannattaa mennä heti ensimmäiseen ja pysyä siinä lavan vieressä kaikkien ohjelmien ajan, väliajoillakin, jottei menetä paikkaa.
 • Silmät kannattaa pitää auki koko ajan ja katsella ympärilleen- ei voi koskaan tietää, missä lapsen suosikkitubettaja vilahtaa!
 • Hyvä mieli matkaan! Jos ei sillä kertaa kaikkia nimmareita ja yhteiskuvia saa, aina on seuraava vuosi tai ehkä joku toinen tapahtuma. Ja onhan sekin hienoa, että näkee suosikkitubettajan vaikka siellä lavalla ihan livenä!
Tubeconin Ankkapuisto
Eepi yhteiskuvissa suosikkihahmojensa Aku Ankan ja Roope sedän kanssa. Pääsipä Eepi uimaan myös rahoissa!

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *