Meidän perhe suosittelee

Meidän perhe suosittelee lämpimästi Koikkela Kustannusta – onhan kyse allekirjoittaneen eli Kiikin pienkustantamosta, jossa on osallisena tavalla tai toisella koko muukin perhe! Esimerkiksi lastenkirjat ja muut lastentuotteet ovat taatusti ja tutkitusti hyviä, sillä lapset ovat osallistuneet näihin projekteihin heti alusta lähtien!

Lastenkirjat ja runokirjat
Koikkela Kustannus tarjoaa kirjoja ja puuhaa sekä lapsille että aikuisille.

Koikkela Kustannus on siis pienkustantamo, jonka sydämen asiana ovat laadukkaat, kotimaiset tuotteet sekä lapsille että aikuisille. Valikoimassa on mm. lastenkirjoja, runokirjoja, proosaa ja Pariskunnan puuhakirja.

Kirjat ja muut paperituotteet ovat täysin suomalaista työtä: uudet painetaan Vihannissa Rannikon Laatupainossa, vanhemmat tuotteet on painettu Lahdessa Painotalo Plus Digitalin toimesta.

Koikkelan lastenkirjat on testattu toimiviksi mm. omien lastemme Eemil-Eepin (synt. 2010) ja Roosa-Ilonan (synt. 2014) kanssa. Julkaistut kirjat ovat saaneet hyvää palautetta lukijakunnaltaan. Ilokseni olen huomannut, että kirjat ovat mukaansatempaavia: esimerkiksi ala-asteikäinen tempautui tarinaan niin, että sen loppuessa alkoi itkien kysyä, eikö hän kuulekaan kirjaa loppuun (oltiin siis lukutilaisuudessa, jossa luettiin pätkä kirjasta). Onneksi lukuhetkeä jatkettiin myöhemmin lapsen kotona, joten tilanteesta selvittiin.

Koikkelan valokuvarunokirjat – niiden koskettavat runot, kauniit valokuvat ja viimeistelty ulkoasu – ovat saaneet ylistystä lukijoiltaan. Niitä on sanottu kokonaisvaltaisiksi taideteoksiksi. Kuolema-aiheinen runokirja on löytänyt myös nuorta lukijakuntaa – runojen avulla 9-vuotias lapsi on käsitellyt kuolemaa, jota hän alkoi pelätä oman isoisän kuoleman jälkeen.

Lisätietoja kirjoista löydät Koikkelan sivuilta.

Alennus kirjoista Koikkelan verkkokaupasta!

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin: