Heippa syyskuu, tervetuloa lokakuu!


Syyskuu vierähti ja ollaan jo lokakuun puolella. Tässä kuvakokoelmaa Koikkelan syyskuulta – väriä ja menoa on riittänyt, vai mitä? ?

kuvakollaasi syyskuu
Syyskuun väriloistoa ja menoa Koikkelassa!

Syyskuun aikana olemme käyneet monenmoisilla metsäretkillä lasten kanssa. On kerätty puolukoita, vaelleltu ja leikitty. Kerroinkin blogissa tarinaa retkestä lähimetsään sekä puolukkamatkasta (toisin sanoen palleronporojäkälän keräysmatkasta!) Revonlahden koululaisten kanssa. Kävimme myös äitini ja Roosan kanssa keräämässä ihan oikeasti puolukoita. Tosin aluksi Roosa yritti kerätä poimurillaan (taas) jäkäliä! Löysimme muutaman mustikankin lapsille syötäväksi. ?

Taekwon-Do alkoi taas syyskuussa, jee! Minun ja Eemil-Eepin harrastuksesta olikin jo aiemmin blogissani. Kuvakollaasin kuva on itse asiassa otettu vuosi sitten syyskuussa, kun saimme postissa hartaasti odotetut Taekwon-Do-puvut. Siksi kuvassa on vielä valkoiset vyöt – nythän olemme jo keltaisen vyön saavuttaneita. ?

Roosa on myös innokas Taekwon-Doilija – hän osallistuu aina minun ja Eepin kotitreeneihin. Kuvassa tosin Roosa vasta tutustuu uusiin pukuihin. ? Nykyään Roosa jo tekee lyöntejä ja potkuja kuten mekin – taitaa olla innokas harrastaja tulossa vuoden parin päästä. ??

Syyskuussa meillä Koikkelassa juhlittiin Roosa-Ilonan 3-vuotissynttäreitä eli hän on jo iso neiti. ? Kuten aiemminkin meidän lasten synttäreillä, juhlimme naamiaisasuissa. Kukahan kumma tuo bilettävä rastatukka lienee? ? Itse synttärisankari oli pukeutunut ihanaksi perhoskeijukaiseksi. ? Vierellä on tietenkin rakas pupu sekä synttärilahjaksi tätskältä saatu Nalle Puh.

Lapset ovat huristelleet syksyllä pitkin nurmikoita omalla mönkijällään! Kuvassa pöristelee Eepi. Roosakin on innokas mönkkärikuski, mutta hän ajaa vielä aikuisen seurassa.

Syyskuun alku oli lämmin ja aurinkoinen, mutta kuun lopun ilmat ovat olleet tosi sumuiset. Etenkin aamuisin on ollut niin kostea ilma, että tuntuu ihan kuin sataisi – ilma väreilee pisaroita. Sumuiset maisemat ovat olleet lumoavan kauniita. ? Sininen kuva on meidän jokirannasta otettu eräänä syyskuun myöhäisiltana.

Hiekkaleikit ovat innostaneet lapsia paitsi omalla hiekkalaatikolla, myös hiekkaläjällä, joka odottaa rakennushommia. Eepi on erikoistunut tunnelien kaivamiseen.

Lopussa on vielä lisää syyskuun tunnelmakuvia, olkaa hyvä! Mm. meidän runsas omenasato näkyy yhdessä kuvassa. Arvaatkos kuinka paljon omenoita saimme muutama vuosi sitten istutetuista omenapuista? Skrollaa alas niin näet. ?

? ? ? Mukavaa lokakuuta! ? ? ? 

Tällä jutulla osallistun Pienen Linnun syyskuun kuvakollaasiblogihaasteeseen – muita kollaaseja löydät Pieni Lintu -blogista.

sumu lato peltomaisema
syksy ruska
omenat
haukattu omena

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

4 Replies to “Heippa syyskuu, tervetuloa lokakuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *