Kiitokset lukijoille: blogin vuosijuhlavideo :)


Koikkelasta kajahtaa blogisti bloggaajaKoikkelasta kajahtaa -blogille tuli hiljakkoin vuosi täyteen! Kiitos Sinulle, ihana lukijani, tästä ajasta! ? Toivottavasti blogin parissa on ollut yhtä mukavaa kuin täällä päässä!

Vuosipäivän lisäksi blogin Facebook-sivuilla kuten myös Instagramissa on molemmissa yli sata seuraajaa – mahtavaa. ?

Instagramista puheen ollen, tähän asti tilin nimi on ollut epäloogisesti Kirsi-Maria Hiltunen, mutta vaihdoin sen nyt Koikkelasta kajahtaa -nimelle, jotta se on helpompi löytää. Nimenvaihdoksen ei pitäisi vaikuttaa mihinkään.

Vuosi on hurahtanut nopeasti, enkä ole puoliakaan niistä asioista ehtinyt kirjoittaa, joita olen suunnitellut. Lisää on siis luvassa Koikkelassa tapahtuvaa – tutulle linjalle (vai linjattomuudelle?) uskollisena vaihtelevasti perhe-elämästä tässä vanhassa talossa, rakentamisesta, sisustamisesta, askartelusta, kokkaamisesta, puutarhanhoidosta ja harrastuksista. Toivottavasti viihdytte jatkossakin mukana. ?

Mielelläni kuulen myös Sinun ajatuksiasi, lukijani, joten kaikki kommentit ovat hyvin tervetulleita blogiin, Facebookiin tai muualle, missä Koikkelasta kajahtaa!?

Tulevasta voin paljastaa sen verran, että blogijutuissa on ainakin kranssintekoa, lisää sisustusjuttuja ja lähestyvään halloweeniin liittyvää asiaa (ainakin koristeluideoita). Arvontakin on tulollaan…!

Tässä vielä kuvamuistoja ensimmäisen blogivuoden ajalta, olkaa hyvä! Muistattekos kaikkia blogitarinoita? 🙂

? ? ? Mukavaa syksyistä viikonloppua! ? ? ?

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *