Helmikuun helmiä


kuvakollaasi helmikuu

Kuvissa muistoja menneeltä helmikuulta. On ehditty tehdä monenlaista lasten kanssa. Tosin kelit olivat ihmeelliset – välillä lumi uhkasi sulaa kokonaan ja hetken päästä oli taas ihana talvinen keli. Toivottavasti nyt tämä kaunis kevättalvi jatkuisi! Mutta tässäpä kuvien kertomana helmikuun helmiä!

Tulppaanit tuovat kevätmieltä, eikö totta? Ja illat ovat vielä sen verran pimeitä, että kynttilät tuikkivat kauniisti. Kaiken touhun ja tohinan keskellä rauhoittuminenkin on tärkeää.

Mäenlaskua ollaan harrastettu paljon – olemme kaikki innokkaita pulkkailijoita ja kelkkailijoita! Eemil-Eepi ja Reni ovat tehneet pihalle isoa mäkeä ja siinä saa jo hyvät liu’ut. Onneksi mäessä on riittänyt lunta koko ajan, vaikka muualla maa on jo välillä pilkistellyt. Ensi kesänä mäkeen aiotaan koota vielä lisää maata ja tasoittaa se nurmikolle – sitten mäestä riittää riemua myös kesäisin ☺

Helmikuun lopussa vietetään Eemil-Eepin synttäreitä. Hän halusi viettää naamiaissynttärit ja pukeutua kuninkaaksi. Kuvassa harjoitellaan kuninkaan ja prinsessan rooleja varten ? Eemil-Eepille tehtiin synttäripäivää varten kuninkaan viitta, kruunu, valtikka ja valtapallo – kuvassa ne eivät olleet vielä valmiita. Voin kertoa itse tehdystä puvusta myöhemmin.

Eemil-Eepin synttäreitä varten tehtiin erityistä simaa – ohjeen saatte myöhemmin.

Tietenkin myös leivottiin. Kuvassa valmistuvat inkivääripikkuleivät, joista myös myöhemmässä blogipostauksessa.

Mukaviin talvipuuhiin kuuluu tietenkin myös luistelu – tänään viimeksi pelattiin jäkistä! Roosan hienoista luistimista kerroinkin jo aiemmin.

Monenlaista muutakin kivaa on ehditty, mitä kuvissa ei näy, esimerkiksi lasketeltu – ja vielä ehditään, kunhan talvi jatkuu! Ikimuistoisia hetkiä kaikille!

Tämä muistelu liittyy Pienen linnun kollaasihaasteeseen aiheena helmikuu. Lisää kollaaseja löydät Pienen linnun blogista.


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

2 Replies to “Helmikuun helmiä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *