Vapaapäivä ystävien kanssa: kirpputoreja, herkuttelua ja elokuvaelämys The Greatest Showman!


the greatest showman elokuvateatterissa
Hymy oli herkässä taianomaisen leffaelämyksen jälkeen! Kuvassa Tiina Pietarila, Kiiki, P.T. Barnum (alias Hugh Jackman), Päivi Raetsaari ja Maria Pääkkö. Kuvan otti Jonna Neulikko.

Vietimme ystäväporukalla viime sunnuntain ratoksi vapaapäivää kirpputorikiertelyn, ruokailun, elokuvan katsomisen ja herkuttelun merkeissä. Oli kyllä hieno päivä. ?

Pakkasesta viis, läksimme viiden hengen poppoolla Oulua kohti aamuvarhain. Olimme ensimmäisellä kirpputorilla jo kello kymmenen, joten saimme katsella ja kierrellä aika rauhassa. Monikaan ei tuntunut olevan vielä niin varhain liikenteessä.

Kolmen tunnin aikana saimme koluttua peräti (?) kaksi kirpputoria ja lopputuloksena takakontti oli täynnä monenlaista tavaraa! ?

Minun löytöihini kuului vaatetta sekä lapsille että itselleni – tai no, lähinnä Roosalle. Jotenkin kummasti pienelle tyttöselle löytyy aina niin ihania mekkoja ja rimpsuja, ettei niitä voi olla ostamatta!

lapsen mekkoja ja rimpsuja
Eihän tällaisia hepeniä (ja vielä sopuhintaan) voinut jättää ostamatta, eihän? ?

Lisäksi löysin itselleni ja lapsille hauskoja naamiaisjuttuja: Roosalle keltaiset siivet, Eepille maastokuvioiset housut ja nauhan sekä itselleni kauniin perhosnaamion, joka näkyy kuvassa. Naamiaisasuja ei voi olla koskaan liikaa – eihän? ? Seuraavia naamiaisia odottaessa!

Ennen elokuvaa kävimme pizzeriassa syömässä herkullisia tapaksia mahtavasta salaattibuffetpöydästä ja ihanaa pizzaa puna- tai valkoviinin kera. Olipas se hyvää. ?

Mahat pullollaan päästiin karkkikaupan kautta elokuviin nauttimaan. Jotenkin kummasti tälle herkkuhiirelle kertyi täysin pussi – pienin pussi oli kahden euron, mutta minun säkkini maksoi peräti seitsemän euroa.

Leffateatterissa katsoimme värikkään ja loisteliaan The Greatest Showman -elokuvan.

naamiaiset asuste vanha peili
Itselleni löysin näin hienon naamion!

Päivä oli kyllä mitä mainioin ja nyt jaksaa taas arkista aherrusta. ?

???  Hauskoja kaverihetkiä kaikille! ???

PS: Elokuva-arvion katsomastamme The Greates Showman -elokuvasta löydät edellisestä blogipostauksesta, olkaa hyvät. ? Suosittelemme elokuvaa lämpimästi. ???


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *