Valmiina ulkoiluun uusilla Reimoilla!


Reima postipaketti tutkitaan
Oman paketin saaminen on aina hauskaa!

Hain jokin aika sitten Reima Test Patrolin kautta Eemil-Eepille testattavaksi uusia kevätulkoiluhousuja. Yllätys oli mukava, kun osoittautui meidän pääsevän kokeiluun! Eemil-Eepi oli tohkeissaan Postin tuomasta isosta paketista, josta paljastui housujen lisäksi muutakin kivaa: uusi juomapullo sekä ReimaGO-aktiivisuussensori.

Lisäksi löytyi monenlaisia esitteitä, jotka kiinnostivat (minun lisäkseni) etenkin Roosa-Ilonaa. Hän onkin jo moneen kertaan ehtinyt ”lukea” Reiman tuotteista, aktiivisuussensorista ja ulkoiluvinkeistä. ☺

onnellinen paketin saaja
Eepi oli iloinen uusista ulkohousuistaan.

Eepi on kaikenlaisesta tekniikasta kiinnostunut, joten aktiivisuussensori herätti innostusta. Vielä emme ole ehtineet tutkia, pystyykö Eepin omalla kännykällä käyttämään ReimaGo-sensoria ja -sovellusta – toivotaan. Voisin kuvitella, että Eepi seuraisi mielellään kännykästään, miten hän on päivän aikana liikkunut. Ja tällaista tekniikkahirmua se varmaan innostaisi liikkumaankin entistä enemmän!

reima ulkohousut
Onnellinen uusien housujen omistaja!

Housut (Reiman Anchor) ovat tosiaan keväiseen ulkoiluun sopivat, tuulta ja vettä pitävät. Malli on muodikkaasti kapealahkeinen, mutta silti sisähousut mahtuvat alle – sehän on tarpeen koulua varten. Reipas eskarilaisemme pääsee huomenna kouluun testailemaan uusia housujaan. Päivitämme tänne blogiin testaustuloksia, jahka testausta ehditään tehdä jonkin aikaa ☺ Ilmakin on onneksi jo sen verran lämmennyt, että keväthousuilla jo tarkenee.

Reippaita ulkoiluhetkiä kaikille! ☺

urheilupullo
Eepi sai myös urheilupullon ja ReimaGo-sensorin.

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *