Arvonta: äänestä paras Koikkelasta kajahtaa -blogijulkaisu!


kirja ideoita kotiin arvontaNyt vihdoin olisi taas arvonnan aika! ☺ Tällä kertaa arvontaan pääsee osallistumaan äänestämällä mielestään tähän asti parasta blogijulkaisua, jonka allekirjoittanut on julkaissut tässä Koikkelasta kajahtaa -blogissa. Äänestämällä tämän kuun loppuun mennessä olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on kirja:
Johanna Vireaho & Sari Tammikari: Ideoita kotiin koko vuodeksi.

Oman äänesi (eli mikä on mielestäsi paras blogijuttuni tähän mennessä) voit jättää lisäämällä kommentin johonkin näistä paikoista:
– tähän blogijulkaisuun (kommentointilinkki löytyy tämän blogipostauksen lopussa)
kirja-arvontaFacebookista löytyvään päivitykseen, jossa kerron arvonnasta
Google+:ssa löytyvään päivitykseen, jossa kerron arvonnasta
Instagramissa löytyvään arvottavan kirjan kuvaan, jossa kerron arvonnasta.

Äänestää voit siis mitä tahansa blogipostausta, joka on julkaistu tässä Koikkelasta kajahtaa -blogissa. Mikä siis mielestäsi on mielenkiintoisin, hauskin, mieleenpainuvin tai muulla tavalla paras? Haluan tietää, mistä te rakkaat lukijat tykkätte lukea täällä blogissani. Siksi odotan innolla vastauksianne! ☺ Jos ei pysty sanomaan yhtä ainoaa parasta, saa toki listata myös muutaman suosikin. Huomatkaa, että ainoastaan äänestämällä osallistuu tähän arvontaan!

Äänestysaikaa on keskiviikkoon 31.5. puoleen yöhön asti! Torstaina 1.6. kokoan kaikki äänensä antaneet ja suoritan arvonnan. Ilmoitan tuloksista kaikissa yllä olevissa paikoissa, joissa voi osallistua arvontaan.

Alla vielä tarkempaa tietoa arvottavasta kirjasta.

Suuri kiitos ja kumarrus osallistumisestasi arvontaan ja antamastasi palautteesta! ?
Ja lykkyä pyttyyn! ? 

Johanna Vireaho & Tammikari Sari:

Ideoita kotiin koko vuodeksi

Kauniisti tehty ja kuvitettu kirja, josta löytyy monenlaisia ideoita kotiin keväästä talveen, sekä jouluun että pääsiäiseen, juhlaan ja arkeen, sekä pihalle että sisälle. Tekemistä löytyy monenmoista pienestä helmiaskartelusta ompeluun, nikkaroinnista betonivaluun sekä rautalangan vääntämisestä leikkailuun ja liimailuun. Tarvikkeet löytyvät kotoa, kirpputoreilta, luonnosta, rautakaupasta tai askartelu- ja kangaskaupoista.
Ihana ja hyödyllinen kirja kaikille omilla käsillä tekemisestä innostuneille!


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

26 Replies to “Arvonta: äänestä paras Koikkelasta kajahtaa -blogijulkaisu!

  1. Minä luen mielelläni ruoanlaittoon liittyviä juttuja ja Surrauskeitto oli niin osuva nimi sosekeitolle että sain koko päiväksi hymyn huulilleni. Upeaa!
    klaara49<<<<<<<<<<<<8at)luukku.com

  2. Luen mielelläni etenkin kokkailujuttuja, mutta viime aikoina olen innostunut itsekin uudistamaan ja remppaamaan, joten nekin aiheet kiinnostavat 🙂 3rikatms at gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *