Osallistu arvontaan: voita uutuuskirja Tuu sie niin mieki tuun!


Kirsi-Maria Hiltunen Tuu sie niin mieki tuun! taidevalokuva runokirja
Osallistu arvontaan ja voit voittaa vasta ilmestyneen valokuva-runokirjan Tuu sie niin mieki tuun!

On pitkästä aikaa arvonnan aika! Tällä kertaa arvottavana on ensimmäinen julkaistu kirjani, Karjala-aiheinen valokuva-runokirja Tuu sie niin mieki tuun!

Voit osallistua arvontaan kommentoimalla jotain juuristasi. Ovatko suvun juuret Sinulle tärkeitä? Tiedätkö sukusi historiaa tai tarinoita? Jaatko niitä eteenpäin? Onko Sinulla kenties karjalaiset juuret? Pitkää tarinaa ei tarvitse kertoa – lyhyt kommenttikin riittää.

Osallistua voit kaikissa Koikkelasta kajahtaa -paikoissa eli lisäämällä kommentin:
– tähän blogijulkaisuun (kommentointilinkki löytyy tämän blogipostauksen lopussa),
Facebookissa löytyvään päivitykseen, jossa kerron arvonnasta,
Google+:ssa löytyvään päivitykseen, jossa kerron arvonnasta,
Instagramissa löytyvään arvottavan kirjan kuvaan, jossa kerron arvonnasta.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla jotain yllämainittua julkaisua maanantaihin 20.11.2017 mennessä. Suoritan arvonnan tiistaina 21.11.2017 ja ilmoitan voittajasta.

Alla näyte sekä tietoa kirjasta.

? ? ? Onnea kirja-arvontaan! ? ? ?
Ja mukavia runohetkiä!
runot valokuvat uutuuskirja juuret Karjala

Uutuuskirjan runot kertovat oman suvun historian tuntemisen tärkeydestä.

Tietoa kirjasta:

Kirsi-Maria Hiltunen: Tuu sie niin mieki tuun!

Kaipuusta suvun juurille Karjalaan syntyi tämä valokuva-runokirja. Runoissa on kaihoa, lämpöä, eloa, toivoa, huumoriakin. Ne kertovat oman suvun historian tuntemisen tärkeydestä paitsi omalle elämälle myös laajemmalle ymmärrykselle. Karjala näyttäytyy runoissa esivanhempien rakkaana kotiseutuna sekä kaihon ja kaipauksen kotina. Sielukkaiden runojen kumppanina on kauniita, herkkiä valokuvia. Siikajokivarresta kotoisin oleva kirjailija saavutti runoillaan jaetun kolmannen palkinnon korkeatasoisessa Karjalaseurojen Pohjolan piiri ry:n järjestämässä runokilpailussa vuonna 2010.

uutuuskirja tuu sie niin mieki tuun kirsi-maria hiltunen
Runokirjaa saa suoraan kirjailijalta sekä hyvin varustetuista kirjakaupoista.

Sidottu kovakantinen kirja.
Koko 17×17 cm, paino 166 g.
Sivuja 28, painettu korkeatasoiselle mattakuvapaperille.
Kieli suomi.
Julkaistu 10/2017.
Kustantaja Books on Demand.
ISBN 9789515684264.
Saatavilla suoraan kirjailijalta sekä hyvin varustetuista kirjakaupoista, mm. Adlibriksesta.


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

28 Replies to “Osallistu arvontaan: voita uutuuskirja Tuu sie niin mieki tuun!

 1. En hirveästi tiedän omista juuristani. Pohjanmaalta ja Itä-Suomesta löytyy sukua, mutta olisi kiva saada tietää tarkemmon.

  suvi.vikholm(a)luukku.com

 2. Minunkin isovanhemmat ovat olleet kauan poissa… ikävä on vieläkin. Ihana että sait kuulla tarinoita. ❤ Kiitos kommentista, olet mukana arvonnassa ?

 3. Mahtavaa ja onneksi olkoon kirjan julkaisusta! Karjalaiset sukujuuret ovat itsellänikin ja isovanhempia on suri ikävä. Heidän sydämensä kuului aina Karjalaan. He puhuivat paljon vanhoista ajoista ja näyttivät valokuvia. Harmittaa vain kun itse oli nuori silloin eikä me jutut silloin jääneet niin hyvin mieleen. Ihanaa joulunodotusta teille! T Anne Litmanen

 4. Juuret OVAT tärkeitä. Tulin Ouluun opiskelemaan v. 1965, mutta tunnen itseni edelleen karjalaiseksi. Äiti oli Suistamolta Raja-Karjalasta, isä Kiteeltä Pohjois-Karjalasta. Itse synnyin ja vartuin Enossa, P.-Karjalassa.

 5. En tiennytkään, että siullakin Karjalaiset juuret! Niinpä, ei sitä nuorena ymmärrä esim. laittaa ylös mitä isovanhemmat kertoo, eikä muisti pelaa niin hyvin, että muistais puoliakaan kerrotusta. Lähinnä ne tunnelmat, ikävä, kotiseuturakkaus jne. tarttui itselle mukaan.
  Ihanaa joulunodotusta myös teidän perheelle! Ja kiitos kommentista, olet mukana arvonnassa 🙂

 6. Niin, ei ne juuret sieltä katoa, vaikka asuisi muualla – vaikka omalla kohdalla karjalaisuus menee niinkin kauas kuin isoisään eli ukkoon asti, tunnen silti olevani osittain vahvasti karjalainen. (Osittain, koska tunnen olevani myös osaksi paavolalainen ja pohjois-pohjanmaalainen, isäni sukujuurten kautta kuusamolainenkin.)
  Kiitos kommentista, olet mukana arvonnassa 🙂

 7. Kirjan päällä on vinkkinä minun lukulasini, joten on pakko saada kirja luettavaksi ja jos voitan toisen, lähetän sen luokkatoverilleni Nilsiän Keskikoulusta.

  Appivanhempieni perhe Taivalkoskelta on ollut evakossa Siikajoella. Itse tutustuin karjalaisiin Nilsiässä, jossa minulla oli monta luokkatoveria karjalaisperheistä. Itsekin asuin alivuokralaisena Aunuksesta muuttaneen pariskunnan kodissa. Kaikilla heillä oli ikävä Karjalaa. Sain nauttia monenlaisista piirasista. Karjalaiset ovat iloisia, mutta ihmettelin, kun vuokraemäntäni sanoi: "Savolaiset ovat töhlö mi pöhlö." Hyvää jatkoa, Kirsi, kirjailijaurallesi! ������

 8. Aa, sinunko lasit ne olivatkin? 😀
  Hauska tarina! Tuo oli minulle uusi sutkautus. Pitääpä kysyä karjalaistutuilta, onko hyö kuulleet tuota ennemmin.
  Kiitos, Alli 🙂
  Ja kiitos kommentista, olet mukana arvonnassa 🙂

 9. Kiitos 🙂 Meillä kirjat ovat aarteita ja lukeminen arvossaan. Nytkin molemmat lapset on nenä kiinni kirjassa! Oikeaa kirjaa ei mikään voita 🙂
  Jos haluat osallistua arvontaan, kommentoi vielä jotain juuristasi (lyhytkin kommentti riittää) 🙂 Tänään sattuukin olemaan viimeinen osallistumispäivä ennen huomista arvontaa.

 10. Hei Marja-Leena! Nyt vasta huomasin kommenttisi – oli jäänyt tänne väliin. Mahtavaa, kun tietää niin pitkälle juuria! Kiitos kommentista, olet mukana arvonnassa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *