Jouluinen arvonta ja keittiön joulutunnelmaa


keittiö jouluverhot vanha kynttelikkö värikäs koti
Vanha kynttelikkö, kauniit jouluverhot ja joululiina tuovat joulutunnelman keittiöön.

Huomenna vihdoin alkaa joulukuu ja saa avata ensimmäisen luukun joulukalenterista! Voi sitä riemua!

Jotta joulukuu olisi vieläkin jännittävämpi, osallistu ihmeessä jouluiseen arvontaan! Kaikkien niiden kesken, jotka tykkäävät Koikkelasta kajahtaa -FB-sivun joulukuun julkaisuista tai tämän päivän (30.11.) FB-julkaisusta, arvotaan joulukuun puolessa välissä jouluinen yllätys. Vielä en paljasta, mutta jotain kivaa jouluista olisi tiedossa voittajalle 🙂

Jokaisesta Koikkelasta kajahtaa Facebook-julkaisun tykkäyksestä saa yhden arpalipun arvontaan. Eli jos tykkäät esimerkiksi tämän päiväisestä (30.11.) julkaisusta ja joulukuussa kahdesta muusta julkaisusta, saat arvontaan yhteensä kolme arpalippua.

värikäs koti joulu
Keittiöön tuovat joulua mm. tonttukappa, joululamppu, kynttelikkö ja joulutaulu.

Pyrin joulukuun aikana päivittämään blogiin pientä joulujuttua joka päivä, jos vain ei mitään ylläreitä tule esimerkiksi lasten kanssa. Joten ei kun tykkäämään FB-jutuista!

(Linkin Koikkelasta kajahtaa Facebook-sivuun löydät blogin oikeasta reunasta.)

PS: kuvissa keittiön joulutunnelmaa. Keittiöön, lasten huoneisiin, vessaan ja pesuhuone-kodinhoitohuoneeseen tykkään vaihtaa jouluverhot. Lisäksi vaihdan joka puolelle jouluiset pöytäliinat – rakastan vanhoja pöytäliinoja! Käytännön syistä keittiön ruokapöydällä on tosin muoviliina, mutta sekin näyttää vanhalta. Uskokaa tai älkää, tämän ruokapöydän liinan sain isältäni! Varmaan ainoa liina, jonka hän on koskaan ostanut!

Olin niin ikionnellinen, kun löysin ruokapöydällä olevan erikoisen kynttilänjalan kirpputorilta joitakin vuosia sitten. Lapsuudenkodissani on ollut samanlainen ruokapöydän päässä niin kauan kuin muistan ja olen lapsesta lähtien rakastanut kyseistä kynttilänjalkaa.

Jouluverhojen verhonauhana on muuten Intiasta tuodut nauhat, joita myytiin temppelin edessä. Niillä normaalisti koristellaan jumalapatsaita jne. temppeleissä 🙂


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *