Tervetuloa blogini pariin!


värikäs koti Koikkelan perhe
Meidän perhe kotimme eteisaulassa joulun alla 2015 (valokuva: Let’s Foto, www.letsfoto.fi)

Olen Kirsi-Maria Hiltunen, hupsutteleva romantikko. Asun perheeni kanssa Siikajoen rannalla. Talomme on maaseudun rauhassa haja-asutusalueella. Perheeseeni kuuluu ihana mieheni Reni sekä suloiset lapseni 6-vuotias Eemil-Eepi ja 2-vuotias Roosa-Ilona.

Vauhtia ja ääntä riittää vilkkaiden lasten parissa! Välillä tuntuu, että lapsia olisi enemmänkin – meidän mukelot kun ovat varsin äänekästä ja omapäistä porukkaa. Keneenhän ovat tulleetkaan… hmmm…

Talomme on 1910-luvulla rakennettu hirsitalo, jonka siirsimme Kurikasta. Voin kertoa myös tästä urakasta blogissani.

Sekä rakentamisessa että sisustamisessa olemme kunnioittaneet perinteitä ja vanhaa – kaikessa olemme käyttäneet mahdollisimman paljon vanhaa materiaalia, vaikka se tarkoittaakin hieman enemmän työtä kuten esimerkiksi ylimääräistä putsaamista.

vanhan talon sisäänkäynti
Koikkelan sisäänkäynti syksyisessä asussaan.

Myös huonekalut keittiön kaappeja myöten ovat vanhoja. Valmista ei tuppaa ihan heti syntymään – tämä onkin ikuisuusprojekti ja elämäntapa.

Tällä hetkellä olen kotona lasten kanssa. Eemil-Eepi käy aamupäivisin esikoulussa, Roosa on täysin kotihoidossa. Lasten kanssa touhutaan monenlaista, mutta kuten kaikki lasten kanssa kotona olevat tietävät, iso osa ajasta menee ikävä kyllä arjen pyörittämiseen ruoan laittoineen jne.

Rakastan lasten kanssa touhuamista, sisustamista, puutarhan laittoa, juhlien järjestämistä, naamiaisia, ruoan laittoa ja leipomista (kunhan joku siivoaisi keittiön…), maalaamista, laulamista, kirjoittamista, askartelua, valokuvausta, lautapelien pelaamista, lukemista, musiikin kuuntelua, tanssimista, laskettelua, uintia, luonnossa liikkumista…

Kuten listasta varmaan ymmärtää, kaikkea en ehdi koko ajan aktiivisesti harrastaa 😉 Näihin kaikkiin liittyen varmasti tulee blogattua ennemmin tai myöhemmin.

Eräs intohimoni on kaikenlainen Wanha. Kodistamme ei löydykään paljoa uutena ostettua – esimerkiksi huonekaluista ainoastaan Renin tekemät ja osa niistäkin on tehty vanhoista materiaaleista. Niinpä rakastan kirpputoreilla ja rompetoreilla kiertelyä.

Harvoin minua on nähnyt niin innoissaan kuin kerran, kun pääsin kaksi päivää tonkimaan purkutalon ullakkoa ja viemään kotiin peräkärryttäin vanhaa tavaraa!

Opiskelua ja uuden oppimista rakastan myös! Jos vain sillä eläisi ja saisi leivän pöytään, opiskelisin mieluusti lopun elämäni! Opintoja onkin kertynyt melkoinen liuta sekä yliopistolla ollessani että avoimessa yliopistossa ja työuran aikana. Keväällä sain valmiiksi ammatillisen opettajan opinnot AMOK:ssa, joten olisin pätevä tietotekniikan opettajaksi.

Tähän astisen työurani olen tehnyt lähinnä IT-alalla. Valmistuin vuonna 2005 tietojenkäsittelytieteen maisteriksi. Pääsin aikanaan Nokialle kesätöihin ja siinä firmassa vierähtikin onnelliset seitsemän vuotta ihanien työkaverien parissa.

Ehdin olla käyttöliittymäsuunnittelijana, ohjelmistotestaajana, projektipäällikkönä ja konseptointimanagerina. Tällä hetkellä olen vanhempainvapaalla Nokia Networksista, jossa ehdin olla vuoden ohjelmistotestaajana.

Lisäksi olen aikoinaan esimerkiksi ollut paikallislehden toimittajana, suunnitellut ja tehnyt nettisivut sekä opettanut muutaman kurssin maahanmuuttajille.

Siinäpä hieman taustoja minusta ja meidän perheestä! Toivottavasti viihdytte blogini parissa!


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *