Hyvää uutta vuotta!


uusi vuosi valo sydän
Sydämellistä uutta vuotta!

Nyt on lomailtu, vietetty joulua ja ehditty käydä laskettelemassakin. Ja jälleen on aika palata blogin pariin! ? Ennen joulua kirjoittelin blogia joka päivä, mutta jatkossa tulen kirjoittamaan blogia taas vähintään kerran viikossa. Jos pidät kirjoituksistani, kannattaa tilata uutiskirje tai seurata Facebookissa ☺

uusi vuosi raketti
Tähtisadetta tulevalle vuodelle.

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana joulun aika! Ainakin täällä pohjois-Suomessa kelit suosivat joulun viettoa – aattona ja joulupäivänä satoi hiljalleen lunta ja kaikkialla oli ihanan talvista ja kaunista. Täydellinen jouluilma!

Nyt uudeksi vuodeksi saapui ärsyttävä loskakeli ja kauhea tuuli, mutta jospa talvi sieltä vielä saapuisi uudelleen. Vastahan paras talvi ja parhaat talvitouhut pitäisi olla edessäpäin!

uusi vuosi raketit
Mitä sinä toivot uudelta vuodelta?

Vuosi on vierähtänyt ja tänään on uuden vuoden aatto! Aika pohtia mennyttä vuotta ja miettiä tulevaa. Ja aika juhlia ja riemuita sydämensä kyllyydestä!

Tässä perheessä uusi vuosi tosin menee tällä kertaa vähemmillä juhlisteluilla, koska flunssa pääsi hyökkäämään jälleen kerran. Tänä vuonna on tosiaankin aika sitkasta tämä tauti. Toivottavasti jaksamme mennä katsomaan edes illan ilotulituksia. Pimeyden keskellä räiskyvät valot ovat aina yhtä sykähdyttäviä!

? ? Oikein mahtavaa uuden vuoden aattoa kaikille! ?  ?
Ja sitäkin parempaa Uutta Vuotta!
? Tulkoon siitä tapahtumarikas ja antoisa! ?
uudenvuoden ilotulitus
Hyvää uutta vuotta!

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *