Yksityiskohtia vessaan laatoilla: kimaltavia mosaiikkilaattoja, rustiikkisia laattoja


tumma vessaVessan allaskaapin ja altaan takaseinän laatoitusten kanssa voi leikitellä rakentamalla ne itse. Meillä Reni suunnitteli ja teki altaan takaseinän laatoituksesta taulumaisen – lopputulos on mielestäni todella kaunis. Sävyinä on ruskeaa ja messinkiä kuten koko vessassa – tämän jutun lisäksi kuvia vessasta näet aiemmasta blogipostauksesta.

Allaskaapin Reni teki samasta puupanelista, millä vessan seinien alaosat paneloitiin. Altaaksi valittiin kaunis malja-allas, seinään asennettu hana on linjakas messingin värinen – molemmat tuotiin Espanjasta.

Allaskaapin tason Reni päällysti samoilla laatoilla kuin vessan lattian. Tason reunaan saatiin kaunis laattalistoitus pesuhuoneen isoista laatoista, joista jäi sopivan kokoisia soiroja.

wc allas vanha talo koristeelliset kaakelitAltaan taakse tehtiin laatta-alue pienillä ruskean ja messingin värisillä mosaiikkilaatoilla, joiden ympärille tehtiin kehys samoista isojen laattojen soiroista kuin tason reuna. Laattakehyksen ympärystä kehystettiin vielä samoilla ruskeilla laatoilla kuin tasossa ja lattiassa.

Vessan seinissä on puolikorkea puupanelointi, joka yltää samalle korkeudelle altaan yläpuolisen laatoituksen kanssa. Puolipanelin ja laatoitetun alueen yläpuolella kiertää kaunis ruskea puulista. Seinän yläosat on tapetoitu vanhalla, kauniin kultaruskealla paperitapetilla.

Yksityiskohtina on riikinkukkovalaisin sekä vanhoja tauluja ja muita esineitä.

Tässä vessassa ainakin allekirjoittanut viihtyy todella mainiosti. ☺

Ja milläs vessan panelointi on maalattu? Kyseinen itse tehty maali selviää tulevissa blogipostauksissa. ☺

tumma vessa koristekaakelointi taso
Kimaltelevista mosaiikkilaatoista on tehty alue altaan taakse.
värikäs vessa paperitapetti
WC:n seiniä kiertää tumma puolipanelointi ja yläosassa on vanha, tumma paperitapetti.

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *