Täydellinen perhepotretti vs. vilkkaat lapset!


Perjantaitervehdys Koikkelasta! Vaihdoin hiljattain Instagrammin ja Facebookin Koikkelasta kajahtaa -profiiliin uuden perhekuvan, kuten osa onkin jo varmaan huomannut. Tähän kuvaan liittyy (näin jälkikäteen ajateltuna) hauska muisto.

kuva perheestä valokuvaus lapset kuvassa
Vilkkaiden lasten kanssa tämä oli tällä kertaa paras kuvaustulos. ?

Kuten arvata saattaa, ainakaan meillä perhekuvan ottaminen ei ole ihan yksinkertaista. Lapset kun eivät malttaisi pysyä paikoillaan ja tekevät mitä milloinkin. Ja me vanhemmat tietenkin yritämme heitä toppuutella, jolloin meidänkin katseet ovat milloin missäkin ja ilmeet ei-niin-valokuvaukselliset. ?

Kuulostaako tutulta?

Jotenkin kummasti joskus saa aikaiseksi kuvankauniita kuvia, jotka heijastavat rauhaa ja tyyneyttä, vaikka oikeasti sekunnin murto-osa aikaisemmin oli täysi hulabalo päällä! Sattui vain kameran näpsäys juuri kohdalleen, juuri oikeaan aikaan, kun kaikki näytti sekunnin murto-osan ajan tyyneltä. ?

Mutta tällä kertaa, juhlien jälkimainingeissa, sitä täydellistä, rauhaisaa sekunnin murto-osaakaan ei tuntunut löytyvän. Tässä animaatio meidän lyhyestä kuvaussessiosta. Enempää kuvia ei ehditty ottaakaan, kun lapset jo riensivät tahoillensa. ?? Yksi jotakuinkin kelvollinen perhekuva saatiin aikaiseksi tuona päivänä. ?

Nyt on perjantai, perjantai!
??? Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua kaikille! ???

PS. Täällä on eletty outoja aikoja kahtena päivänä. Eilen jotenkin kummasti kännykkäni ei herättänyt minua ollenkaan – oli kyllä soimassa, mutta ei koskaan soinut – ja nukuimme lasten kanssa todella myöhään, jolloin Eepi myöhästyi koulusta. ? Ekaluokkalaisella ei kovin montaa tuntia koulua ole, joten hän ei päässyt sitten kouluun ollenkaan.

Tänään Eepi pääsi kouluun asti, mutta kymmenen maissa koululta soitettiin, että Eepi oksentaa. Ei muuta kuin hakemaan hänet koulusta ja kotona onkin päivä mennyt häneltä sängyn pohjalla. ? Nyt alkaa jo elämä voittamaan, onneksi. Toivottavasti me muut vältymme taudilta, eikä viikonloppu mene koko perheellä sängyn pohjalla.

Terveyttä teille, rakkaat lukijat. ?


Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *