Koristeina tonttulakkeja, joulusukkia ja enkelivalot


joulukoristelu tonttulakit joulusukat portaat
Portaikko pukeutuu joulua varten mm. tonttulakkien ja joulusukkien avulla.

Tarvitsetko ideoita joulukoristeluun? Tässä joitain tonttumaisia ja hauskoja ajatuksia.

Hyvää ensimmäistä adventtia! Koko mennyt viikko vierähti osaltani puolivaloilla, mutta toivottavasti flunssa on jo nyt takana päin. Kuumeilusta huolimatta jonkin verran joulukoristeita on jo saatu laitettua. Tässä pari hauskaa ideaa joulutunnelman tuomiseksi! ?

Portaikon tai muun tilan, jossa on pylväitä, saa tonttumaiseksi laittamalla pylväiden päihin tonttulakit ja joulusukat! Näissä tonttulakeissa lukee ”Santa believes in me” – arvaatkos, mistä ne on saatu? Enkelivalot tuikkivat ja turvaavat portaissakulkijoita loisteellaan.

joulukoristelu tonttulakki joulusukka pylväs
Tonttulakki ja joulusukka ovat mainio koristepari, vai mitä!

Pesuhuoneessa jouluista tunnelmaa tuovat koristellut peili ja ikkuna. Isoon peiliin laitoimme seikkailemaan joulupukin poroineen ja tontun lumihiutaleiden kera. Peili on sen verran suuri, että ikkunakoristeista huolimatta siitä kyllä pystyy peilailemaan vallan hyvin. Eikös olekin jouluista?

Pesuhuoneen ikkunaan laitoin vanhan, ihanan tonttuverhon ja joulukynttelikön. Verhokappa on mainio kirpputorilöytö. Nyt on ihana käydä suihkussa joulun aikaan.

jouluinen ilme peiliin ikkunakoristeilla
Joulupukki poroineen ja tonttu tuovat joulun pesuhuoneeseen.

Eilen aloitimme erään jouluisen askartelun lasten kanssa, johon tarvittiin erivärisiä huopia, kimalleliimaa ja askartelutähtiä. Nyt tuotokset ovat kuivumassa jatkokäsittelyä varten, johon tarvitaan lankaa ja kulkusia ja sitten askartelumme ovatkin valmiita. Seuraa blogia – jahka koristeet ovat valmiina, laitan ohjeen ja kuvia lasten tekemistä ihanuuksista tänne. ?

? ? ? Mukavia joulupuuhia kaikille! ? ? ?
jouluinen ikkuna tontut
Pesuhuoneen ikkunaa koristavat vanha tonttuverho, kynttelikkö ja muutama joulukoriste.

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *