Taekwon-Doa, flunssaa ja elokuvahoitoa


taekwondo leiri harrastus tkd
Taekwon-Do-leirin sunnuntain treenien aloitusta – Eepi takarivissä toinen oikealta. Itse istuin katsomossa sairaana…

Terveiset täältä sängyn pohjalta vällyjen välistä – flunssan kourissa täällä sinnittelen. Surkeus alkoi viikonloppuna kesken hartaasti odotetun Taekwon-Do-leirin, kuinkas muuten. ?

Olimme koko viikonlopun Eepin kanssa Oulussa Taekwon-Do Akatemian järjestämällä itsepuolustusleirillä. Lauantaina osallistuin treeneihin, joita riitti aamupäivästä kuuteen asti illalla. Oli kyllä tosi mukavaa! Saimme tehdä monenlaisia itsepuolustusharjoitteita ja kuulla hätävarjelulaista.

Nuoremmille (alle 14-vuotiaat) osa treeneistä oli erillään ja heille itsepuolustusta opetettiin erilaisten leikkien avulla. Eepillä oli kuulemma tosi hauskaa näissä treeneissä.

Yöksi Eepi ja minä jäimme leiripaikalle eli Rajakylän koululle. Yövyimme monen muun tavoin jumppapatjoilla makuupusseissa. Eepillä olikin mukavaa, kun sai illan touhuta uusien kavereiden kanssa.

Itselläni alkoi huono olo lauantai-iltana ja olinkin makuupussissa koko illan välillä nukkuen, välillä seuraten muiden hauskanpitoa. Aamulla olo oli kuumeinen ja huonovointinen, joten treenit jäivät väliin.

Tämä vanha joulutaulu on jo ehtinyt paikalleen tv-huoneen oveen.

Eepi oli kunnossa, joten hän osallistui myös sunnuntain treeneihin. Itse lähinnä makoilin katsomossa, välillä nukuinkin. Oli kyllä kamala vain seurata muiden treenausta, kun itse ei päässyt mukaan! ?

Yritin jaksaa seurata treenejä edes sen verran, että jotain jäisi mieleen vaikkei itse päässytkään harjoittelemaan. Kaikeksi onneksi sain katsomossa sen verran nukuttua, että olo koheni ja jaksoin ajaa illalla takaisin kotiin.

Eilen olo olikin sitten kamala. Vietin päivän tiiviisti telkkarin ääressä saaden elokuvahoitoa. Päivän aikana katsoin (liekö kuinka monennen kerran) erään lukemattomista suosikeistani eli Twilight-saagan – sopiva miksaus vampyyreja ja romantiikkaa flunssahoitona. ?

Olen aina ollut hulluna fantasiaan ja vampyyrijuttuihin. Nuorena katsoin kaikki uudet ja vanhat vampyyrielokuvat, myös ne mustavalkoiset klassikot. Ala-asteikäisenä luin (tai paremminkin ahmin) serkkuni suosittelemana Tolkienin Taru sormusten herrasta -kirjan ja siitä lähtien olen ollut Tolkien-fani.

flunssanhoito twilight viltti
Flunssankarkotusta vällyjen välissä elokuvahoidon parissa.

Eipä sairaana paljoa muuta jaksakaan kuin nukkua tai katsoa tv:tä. Lukemiseenkaan ei riitä energiaa, joten ainoa järkevä tekeminen on televisio. Onneksi meidän telkkarihuoneessa on parisänky, niin tässä on hyvä maata ja tollottaa myös kipeänä. ?

Toivottavasti te, rakkaat lukijat, olette olleet terveinä. Nyt tuntuu olevan monenlaista flunssaa liikkeellä. Ja tietenkin näin joulun alla, kun olisi monta muutakin juttua tehtävänä! Mutta jospa huomenissa jo olo kohenisi. Joulukoristeet odottavat laittajaansa laatikoissa. ?

? ? Terveyttä ja jouluintoa toivottelee

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *