Reima Test Patrol: housujen testaustuloksia


lapsi ratsastaa
Eepi kokeili ratsastusta ja piti siitä kovasti.

Aiemmin kerroin blogissani, että Eemil-Eepi sai hienon yllätyksen postissa eli hienot ulkohousut Reima Test Patrolista. Eemil-Eepi ehti käyttää uusia housuja vajaan kuukauden ja monenlaista ne pääsivät kokemaankin! ? Nythän ilmat ovat jo niin lämpimät, että vaatevaraston on saanut vaihtaa kesäisiin eli nämä Reimat joutuvat odottamaan kylmempiä kelejä. Toivotaan, että siihen menee kauan ja lämpöä riittäisi pitkälle syksyyn ?

Reima Test Patrol housut
Reipas ekaluokkalainen lähdössä kouluun Star Wars -repun kanssa!

Itse testaaja on ollut tosi tyytyväinen housuihin, jotka ovat pysyneet hyvin menossa mukana ja tuntuvat käytössä kivoilta. Myös äitinä täytyy olla tyytyväinen – vaikka ulkohousuilla on ehditty tehdä vaikka mitä, ei niissä näy käytön jälkiä, eikä myöskään tahroja. Materiaali tuntuu siis olevan sekä kestävää että likaahylkivää. Materiaali ei myöskään säikähdä vetisempiä kelejä.

Vaikka housut ovat muodikkaasti kapealahkeiset, mahtuu niiden alle kuitenkin sisähousut – kätevää koululaiselle. Tämän ansiosta housuja voi käyttää myös alku- ja lopputalvesta laittamalla alle enemmän vaatetta. Housut myös näyttävät hyviltä, eikö totta? Oikeastaan en keksi moitittavaa tämän kuukauden käytön jälkeen. Ainoa ongelma on, että näin kesäkeleillä nämä housut ovat tietenkin liian kuumat – mutta nehän onkin tarkoitettu kevääksi ja syksyksi.

juoksu Reima housut urheilukenttä
Urheilukentällä kelpaa juosta!

Kuvissa näkyy, mitä kaikkea Eepi on ehtinyt uusien housujen kanssa touhuta. Eräässä lasten tapahtumassa Eepi pääsi ratsastamaan, kuten ensimmäisessä kuvassa näkyy. Se olikin hauskaa puuhaa – voipi olla, että herraa täytyy käyttää toistekin ratsastamassa. Myös Roosa-Ilona kokeili tuolla isolla hevosella ratsastusta ja naama loisti kilpaa auringon kanssa, kuten isoveljelläkin! Rohkeita lapsia ?

Koulussa housut ovat olleet kovalla kulutuksella sekä välitunneilla että ulkoliikuntatunneilla – toisessa kuvassa reipas eskarilainen on lähdössä taksilla kouluun. Huomatkaa Eepin hieno reppu, joka oli välttämättä saatava tilata ennen koulun alkua eräästä nettikaupasta. Kun Eepi oli tuon nähnyt, mikään muu reppu ei enää kelvannut! ?

(Ei reppu oikeasti noin paljon paina – Eepi vain poseeraa!) Kuva on otettu noin kuukausi sitten, joten maisema on vielä harmaa, eikä yhtään vihreää vielä näy.

sisarukset hippaleikki
Ollaan hippasta!

Uudet housut ovat päässeet juoksupuuhiin urheilukentällä, kuten kolmannesta vauhdikkaasta kuvasta näkyy. Juokseminen onnistuu hyvin – Eepin perässä ei millään pysynyt, kun hän pinkoi kenttää ympäri!

Pomppiminen on hauskaa, kuten neljännestä kuvasta selviää! Karting-kerhon pomppulinnassa pääsee hyppimään sydämensä kyllyydestä – omaa trampoliinia kun ei olla vielä saatu laitettua talven jäljiltä pomppukuntoon… Nythän nämä säät lopulta lämpenivät, joten josko nyt saataisiin tramppakin valmiiksi! Pomppiminen on hyvää jumppaa ja tekisi itse kullekin hyvää. ?

pomppulinna pompitaan
Vauhtia riittää pomppulinnassa!

Viimeisessä kuvassa Roosa ja Eepi taitavat leikkiä hippaa. Vauhtia riitti niin paljon, että eihän näistä sisaruksista saanut parempaa kuvaa kuin viuhahduksen. ?

Onhan tässä ehditty monenlaista muutakin tekemään, kuten käyty veneilemässä joella ja pyöräilemässä. Mutta niistä ei tainnut tulla otettua yhtään kuvaa tällä kertaa. Joka tapauksessa, kuukauden testin perusteella voimme suositella lämpimästi Reiman housuja muillekin meneville sankareille ja sankarittarille. ?

??? Vauhdikkaita hetkiä kaikille! ???

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *