Portaikon joulutoivotukset


portaikko portti joulutalo
Huovasta tehty jouluinen seinäkoriste.

Yläkertaan menoakin voi sulostuttaa koristeilla. Etenkin portit on helppo koristella kransseilla tai muilla kuvilla. Lastenkin on silloin mukavampi mennä omiin huoneisiinsa vinttiin, kuten meillä yläkertaa kutsutaan.

Alakerran porttiin laitoimme tonttutalon. Tämän version löysin vuosi sitten kirpputorilta, mutta omanlainen tonttutalo valmistuisi mukavasti myös itse tehden. Tarvitaan vain säkki- tai juuttikangasta sekä erivärisiä huopia. Tällainen joulutalo on hyvä joululahjaideakin jollekin joulusta tykkäävälle. ?

talvinen tervetulokyltti
Lumiukko toivottaa tervetulleeksi!

Yläkertaan mennessä portaiden puolella lumiukko toivottaa tervetulleeksi vinttiin. Alas lähtiessä tyttö toivottaa lumisia hetkiä.

Lapsiperheessä portit ovat todella tarpeen portaikossa. En tiedä mitä tekisin ilman portteja vikkelän lapsen kanssa. Vielä kun nämä isäni tekemät kauniit portit saisi joskus maalattua… Mikä ihme siinä on, että lasten kanssa kaikki paikkojen kunnostaminen on jäänyt vähemmälle??!

PS: tienaa arpa jouluarvontaan tykkäämällä tästä julkaisusta Facebookissa! (Lisätietoa arvonnasta blogissa otsikolla Jouluinen arvonta.)

talvikoriste joulu
Tulkoon lunta, toivottaa tämä tyttö!

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *