Pikkulahti Kids -tapahtuma Raahessa – aurinkoa ja hauskaa tekemistä!


Bumperz kuplapallon sisällä
Kuplapallossa pääsi pukkimaan ja kaatamaan toisia. Ja hauskaa riitti!

Lauantaina 1.7.2017 oli jo perinteeksi muodostunut Pikkulahti Kids -lastentapahtuma Raahessa. Kyseessä on RAKIT ry:n (Raahen Alueen Koko kansan IlmaisTapahtumat ry:n) järjestämä vuotuinen hieno tapahtuma, jossa ihan kaikki on ilmaista! Tapahtumalla on paljon sponsoreita ja talkooväkeä ja tarjolla onkin aina monenlaista tekemistä ja kokemista. Suuri Kiitos siitä ?

Lasten kanssa ollaan käyty jo useana vuonna tapahtumassa ja aina on ollut yhtä kivaa. Tällä kertaa ehdottomasti hauskinta sekä Eemil-Eepin (7v) että Roosa-Ilonan (2v) mielestä oli vanhalla traktorilla ajelu! Tukka hulmusi ja naama loisti, kun pääsi kiertämään Raahen kaupunkia vanhan Zetorin vetämissä kärryissä! ?

Tässä videopätkä Zetori-ajelusta:

Eemil-Eepistä toiseksi hauskin juttu oli Bumperz-kuplapallokisa. Siinä mentiin sisään läpinäkyvään kuplaan ja tuupittiin toisia kumoon! Tämä laji oli meille aivan uusi tuttavuus – eipä oltu ennen nähty vastaavia härveleitä! Eepillä oli tosi hauskaa, vaikka kupla kuulemma painoi yllättävän paljon. Kuplan kanssa kellahtelu näytti kyllä hauskalta.

Tässä video kuplakisasta:

Lisäksi kokeiltiin mm. liaanihyppyä, laatikkotornien ja possujen kaatoa linnuilla eli live Angry Birdsiä, aitajuoksua, tasapainoilua ja tarkkuusheittoa. Päästiinpä maistamaan ihan ilmaiseksi makkaraa, lättyä, mehua ja jäätelöä, nam! ?

Ei ole kumma, että kävijöitä oli riittänyt yli 4000, kuten RAKIT ry kirjoittaa. Ilmatkin sattuivat sopivasti lämpenemään ja aurinko helli tapahtumaan osallistujia.

lapsi tasapaino radalla
Pikkulahti Kids -tapahtumassa oli monenlaista tekemistä lapsille.

Täytyy myöntää, että vanhasta tottumuksesta ajoimme lasten kanssa aluksi vanhalle tapahtumapaikalle eli sinne Pikkulahteen. Ihmetys oli suuri, kun siellä ei ollutkaan mitään! Onneksi nykyaikana on sellainen kuin älypuhelin, joka pelasti tilanteen ja löytyi tieto siitä, että uusi tapahtumapaikka onkin Rantapuisto. Löydettiin siis perille ja vieläpä ajoissa.

Ainoana parannusehdotuksena hienoon tapahtumaan olisi, että jossain keskeisellä paikalla olisi jonkinlainen aluekartta, josta näkisi mitä kaikkea mahtavaa onkaan tarjolla. (Ainakaan me ei sellaista huomattu.) Nyt taisi meiltä ainakin jäädä joitakin tekemisiä sivu suun, kun emme huomanneet niitä.

äiti ja lapsi kesäkuva
Pikkulahti Kids -tapahtumassa viihtyvät sekä vanhemmat että lapset!

Kiitoksia vielä kerran kaikille järjestäneille aivan mahtavasta tapahtumasta! Lapset nauttivat suunnattomasti – kuten myös me aikuiset: joka puolella näkyi iloisia kasvoja ja innostuneita ilmeitä. Mahtavaa, mitä yhteisvoimin voikaan saada aikaan!??? ?

Tässä vielä videokooste mukavista hetkistä:

? ? ? Nautitaan kesästä ja yhdessäolosta! ? ? ?

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *