Koristele koti jouluiseksi: jouluinen WC


sisustaminen joulu
Koikkelan alakerran vessa jouluasussaan.

Joulun aikaan koristellaan koti jouluiseksi ja WC:kin somistuu! Usein vessa unohdetaan, mutta itse tykkään laittaa senkin kauniiksi. Kynttelikön valossa siellä on mukava käydä.

Jouluinen vessa saa jouluverhot, joissa seikkailee valkopartaisia tonttuja. Ikkuna on sen verran korkealla korkean kivijalan vuoksi, että ulkoa näkee vain lähinnä vessan kattoa. Ikkunaa ei siis tarvitse peittää erityisemmin, vaan kappa riittää. Ikkunasta silti voi ihailla vaikkapa tähtitaivasta.

Huomaatteko hienoa vessapaperitelinettä? Sen virkaa toimittaa vanha lankarullateline. Mietin aikani, mihin ihmeeseen vanhaa laitosta voisi käyttää, kunnes keksin. Otin joka toisen lankarullan pois ja niiden tilalle sujautetaan vessapaperirulla. Telineeseen mahtuu kätevästi seitsemän rullaa paperia, joten täyttöä ei tarvitse jatkuvasti tehdä.

Kaikki vessan sisustus on Renin käsialaa laatoitusta, tapetointia ja huonekaluja myöten – paitsi se vanha lankarullateline. Minä vastasin suunnittelusta. Maalina on jotain erikoista itse tehtyä, mutta siihen palaan myöhemmin joulun jälkeen… Tapetti on osto- ja myyntiliikkestä hommattua vanhaa paperitapettia.

PS: Lisää jouluisia tarinoita löydät Joulu-kategoriasta. ?
joulu kynttelikkö värikäs koti
Vessassakin voi olla joulukynttelikkö!
koristele koti jouluiseksi
Vessa saa jouluisen tonttuverhokapan.
koristele koti jouluiseksi
Wc:n joulutunnelmaa.

Seuraa Koikkelasta kajahtaa -blogia Sinulle sopivalla tavalla:
Facebook Instagram RSS-syöte
Tilaa uusimmat tarinat suoraan sähköpostiin:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *